Rakennusala ja kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjyys on helpoin ja nopein tapa laskuttaa rakennustöistä! Valttikortti, vakuutukset ja tilaajavastuu hoituu!

construction worker image

Oletko rakennusalan ammattilainen?
Kokeile kevytyrittäjyyttä!

Kevytyrittäjänä et tarvitse omaa yritystä, vaan voit laskuttaa yksityishenkilönä. Me hoidamme puolestasi verot, vakuutukset, lakisääteiset ilmoitukset ja muut paperityöt.

Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin

Päätät itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan

Saat rahat palkkana tilillesi

Et ole kirjanpitovelvollinen

Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa

Yhteistyössä


Fennia Luotettava kumppani

Aloita palvelun käyttö jo tänään!

Laskuta helposti, puhelimella, tabletilla tai tietokoneella, missä vain, milloin vain.

Rekisteröidy

Vakuutukset kunnossa?

bisse.fi palvelun kautta on mahdollista valita palvelupaketti mihin kuuluvat tapaturmavakuutus ja vastuuvakuutus. Vakuutukset täyttävät yleisimmät vaaditut ehdot jotta pääset työskentelemään huoletta.

Entäs valttikortti?

Saat tilattua valttikortin kauttamme. Valttikortin tilaukseen kuuluu henkilökortti, jossa on yksilöivä viivakoodi ja sirukortti. Valttikorttitilaus maksaa 59 euroa, jonka voi maksaa laskulla tai ensimmäisen palkanmaksun yhteydessä.

Mites tilaajavastuuasiat?

Tilaajavastuulain mukaan kevytyrittäjän tulee toimittaa toimeksiantajalle verovelkatodistuksen jonka saa OmaVero palvelusta kahdessa minuutissa. Jos kevytyrittäjällä ei ole Y-tunnusta niin verorekisterimerkintöjen ja kaupparekisteriotteen osalta tilaajalle toimitetaan vapaamuotoinen selvitys siitä, ettei kevytyrittäjää ole merkitty Verohallinnon rekistereihin eikä kaupparekisteriin.

0€
Liittyminen ja laskuttaminen
2%
Palvelumaksu

Kevytyrittäjyys sopii hyvin rakennusalan toimijoille

Talouden kasvaessa rakennusala kaipaa jatkuvasti lisää taitavia ammattilaisia. Useat rakennusalan työtehtävät edellyttävät korkeaa ammattitaitoa ja osaamista. Alalla työskennellään usein alihankintana, joten perinteinen työsuhde ei ole aina ainoa vaihtoehto työllistymiselle. Toisaalta perinteinen yrittäjyys vaatii paljon aikaa ja kiinnostusta hallinnollisten tehtävien hoitamiseen. Jos oman yrityksen perustaminen laskutusta varten ei ole houkuttelevaa tai mahdollista, kevytyrittäjyys voi olla sopiva vaihtoehto.


Kevytyrittäjänä voit keskittyä itse työn tekemiseen, sillä laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvän hallinnon hoitaa laskutuspalvelu puolestasi. Näin sinulle jää enemmän aikaa varsinaiseen työntekoon.


Rakennusalalla tarvitaan monenlaisia asiantuntijoita ja ahkeria työntekijöitä, kuten kirvesmiehiä, muurareita ja maalaajia. bisse.fi tarjoaa Suomen helpoimman ja nopeimman laskutuspalvelun, jota käyttävät jo tuhannet rakennusalan ammattilaiset.


Laskuta työsi ilman omaa yritystä ja saa palkka nopeasti suoraan tilillesi!

Annamme käyttäjiemme arvostelujen puhua puolestaan

" Nopeaa palvelua! Rahat tulevat jopa samana päivänä suorituksesta. Säästää muutaman % sekä saa heti rahat tilille👍 Laskuttanut kohta vuoden eikä ole kertaakaan ollut mitään ongelmia👌 "


Sebu Sezos Image

Sebu Sezos

Peltimestari

" Palkanmaksu tilillä noin 20 minuuttia siitä kun lasku maksettu. Erittäin nopeaa toimintaa. Asiakaspalvelu vastaa myös viiveettömästi whatsapissa ja sähköpostilla. Olen käyttänyt lähes kaikkia laskutuspalveluita, ja tämä on ylivoimaisesti paras, tehokkain, ja nopein 👍🏻 "


Riku Kopponen Image

Riku Kopponen

Maalari

" Kaikki toimii niin kuin pitääkin. Laskun lähettäminen oli helppoa ja rahat tuli nopeasti. "


Alexandr Kostenko Image

Alexandr Kostenko

Rakennusalan ammattilainen

Aloita Kevytyrittäjyys Vaivattomasti

Liity nyt ja nauti yrittäjyyden vapaudesta ilman byrokratian huolia.

Rekisteröidy

Työllistyminen rakennusalalla

Rakennusalalla on Suomessa vilkasta toimintaa, ja se työllistää jo yli 220 000 henkilöä. Näistä työntekijöistä jopa kaksi kolmasosaa työskentelee joko vuokratyöntekijöinä tai aliurakoitsijoina. Rakennusala on myös hyvin suhdanneherkkä, ja työllisyys vaihtelee taloudellisten suhdanteiden mukaan. Rakennusalan ammattilaisten työympäristöt voivat vaihdella suuresti rakennettavan kohteen mukaan, ja työ saattaa sisältää myös matkustamista.


Alalla on paljon pienyrityksiä. Moni rakennusalan ammattilainen toimii myös itsenäisenä yrittäjänä, jolloin he voivat tarjota osaamistaan useille eri tahoille ja valita asiakkaansa itse. Toiminimellä tai oman yrityksen kautta työskentely on rakennusalalla yleistä, mutta monille hallinnolliset tehtävät eivät ole se suurin intohimon kohde.


Siksi on mukavaa, että töitä voi ottaa vastaan itsenäisesti ilman, että joutuu käyttämään työaikaansa paperitöihin. Kevytyrittäjyys tarjoaa vaivattoman tavan laskuttaa työstäsi, ja laskun maksaminen on helppoa myös asiakkaallesi. Tämä tekee prosessista yksinkertaisen molemmille osapuolille. Työnantajasi puolestaan vapautuu palkanmaksuun liittyvistä velvollisuuksista, kuten verojen tilityksestä.

Helppokäyttöinen laskutusalusta ja salamannopea palkanmaksu

1. Tee työ

Voit vapaasti sopia työtehtävistä ja työskennellä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, ilman sitoutumista.

2. Lähetä lasku

Laskun lähettäminen on helppoa ja ilmaista. Voit lähettää laskun sähköpostitse tai verkkolaskuna.

3. Saa palkka tilille

Siirrämme ansaitsemasi summan suoraan pankkitilillesi, jotta voit nauttia työsi hedelmistä.

Woman huggingn a huge heart with even bigger mobile phone on the background representing love for the mobile app
20 000+
Lähetettyä Laskua
5 000+
Käyttäjää
9-23:00
Asiakaspalvelua vuoden jokaisena päivänä

Rekisteröidy Ilman Sitoumuksia

Kokeile palveluitamme sitoutumatta – liity ilmaiseksi ja aloita laskuttaminen heti!

Rekisteröidy

Asiakaspalvelu

Aina valmiina auttamaan!

Ota meihin yhteyttä
Onko kysyttävää? Asiakaspalvelumme on valmis auttamaan joka päivä klo 9-23!