Palvelut yrityksille

Yksinkertaista yrityksesi kasvua alihankinnan avulla

Alihankinta kevytyrittäjänä tai toiminimellä tarjoaa yrityksille joustavamman, byrokraattisesti kevyemmän ja kustannustehokkaamman tavan työllistää. Tämä hyödyttää molempia osapuolia, sekä toimeksiantajaa että toimeksiantajaa. Me autamme teitä kaikissa toimeksiantosuhteisiin liittyvissä asioissa, olipa kyse laskutuksesta tai hallinnollisesta taakasta.

Man having a handshake with a woman with hug signed document in the background represeting a signed contract

Miksi yritysten kannattaa palkata
kevyt- tai toiminimiyrittäjiä?

Säästä aikaa ja rahaa

Koontilaskutuksella säästät aikaa ja rahaa taloushallinnossa - tarkasta vain yhden laskun ja kirjanpitoon menee vain yksi tosite.

Nopeuta maksuja

Nopeutat tilityksiä ja maksuja alihankkijoillesi - koontilasku luodaan ja maksetaan tarpeidesi mukaan.

Kasva tarpeitesi mukaisesti

Koontilaskutus skaalautuu helposti yrityksesi tarpeisiin.

Näin pääset alkuun

01
Solmi kanssamme kumppanuus
Ole yhteydessä meihin mikäli yrityksesi haluaa työllistää kustannustehokkaasti ja tarjota vapautta tekijöille.
02
Tee toimeksianto sopimukset tekijöiden kanssa
Sovi tekijöiden kanssa työn laadusta sekä hinnoista kirjallisesti – tekijä voi laatia sopimuksen palvelussamme.
03
Tekijät rekisteröityvät bisse.fi laskutuspalveluun
Tarvittaessa toimitamme sinulle tarvittavat tuki-materiaalit.
04
Täytä tekijöiden työsuoritteet koontilaskulle
Me hoidamme loput – rahat tekijöille ja koostamme yhden laskun sinulle maksettavaksi.
Säästöä
Säästä aikaa maksuissa ja taloudenhallinnassa
Joustavaa
Vain yksi lasku - riippumatta alihankkijoiden määrästä
Kilpailukykyistä
Lisää aikaa keskittyä ydinliiketoimintaan

bisse.fi
ratkaisut yrityksille

bisse.fi hoitaa kaiken kevytyrittäjän byrokratian sekä toiminimiyrittäjän kirjanpidon ja helpottaa yrityksen taloushallintoa. Valitse oikea ratkaisu yrityksesi tarpeisiin!

Henkilökohtainen yritysasiakaspalvelu

Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme ja kevytyrittäjät saavat aina nopeaa ja korkealaatuista palvelua. Haluamme varmistaa, että mahdolliset ongelmat ja kysymykset ratkaistaan viipymättä.


Siksi olemme luoneet erillisen yritysasiakkuustiimin, jossa omistautunut asiantuntijamme hoitaa kokonaisvaltaisesti kaikki asiakkuuteenne liittyvät asiat. Tiimme on varmistamassa, että kumppanimme saa parasta mahdollista tukea ja neuvontaa kaikissa tilanteissa.


Ota yhteyttä yritysasiakkuustiimiimme ja koe henkilökohtaisen palvelun edut. Meidän tavoitteenamme on tehdä yhteistyöstämme mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta, jotta voitte keskittyä omaan liiketoimintaanne.

Koontilaskutus

Koontilaskutus mahdollistaa kaikkien kevytyrittäjien ja toiminimiyrittäjien palkkioden maksamisen yhdellä yhteisellä laskulla.


Tämä ratkaisu säästää yrityksiltä merkittävästi aikaa ja vaivaa, samalla kun se minimoi inhimillisten virheiden mahdollisuuden. bisse.fi koontilaskuohjelma on täysin ilmainen kaikille yritysasiakkaille.


Koontilaskutus auttaa myös pitämään yrityksen taloudenhallinnan selkeänä ja järjestelmällisenä. Sen avulla pystytään helposti seuraamaan kaikkia maksutapahtumia yhdestä paikasta, mikä tekee kirjanpidosta yksinkertaisempaa ja vähemmän aikaa vievää.


Palvelumme tarjoaa lisäksi asiantuntevaa tukea ja neuvontaa koontilaskutukseen liittyvissä kysymyksissä, jotta yrityksenne voi keskittyä olennaiseen – liiketoiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen.

Usein kysytyt kysymykset
työllistämisestä

Miten kevytyrittäjän palvelun ostaminen eroaa työntekijän palkkaamisesta?

Kevytyrittäjän palvelun ostaminen tarjoaa yrityksille joustavan ja kustannustehokkaan tavan saada työtä tehdyksi ilman työsuhteen sitoumuksia. Yritys säästää aikaa ja rahaa, koska yrityksen ei tarvitse käsitellä palkanlaskentaa ja siihen liittyviä laskelmia ja maksuja, näin hallinnollinen byrokratia jää pois. Tämä mahdollistaa helpon resursoinnin projekti- tai tehtäväkohtaisesti, mikä parantaa yrityksen tehokkuutta ja sopeutumiskykyä muuttuviin tarpeisiin.

Miten freelancerin toimeksiannon laskutus tapahtuu?

Kevytyrittäjä laskuttaa tehdystä työstä laskutuspalvelun, kuten bisse.fi, kautta. Palvelun ostavan yrityksen näkökulmasta tällä ei kuitenkaan ole eroa, sillä lakiteknisesti kevytyrittäjän palveluiden hankkiminen rinnastetaan yritykseltä tai toiminimiyrittäjältä ostettuihin palveluihin.

Ota meihin yhteyttä
Onko kysyttävää? Asiakaspalvelumme on valmis auttamaan joka päivä klo 9-23!